Арбикас
ISO 9001:2008 CERTIFIED Телефон: 0700 300 11 arbikas Намерете ни и във Facebook

Проверка сервизна

поръчка

АРБИКАС ООД е ОТОРИЗИРАН РИСЕЛЪР на Static Control Components (SCC)

Нов уеб сайт

Вход / Регистрация / Заявка - запитване  
   АРБИКАС
   Принтери, копири, сервиз, части, консумативи, зареждане
BG UK
Препоръчайте ни  
Последна актуализация на сайта 02.11.2017

Новини

27.10 Поръчки през стария сайт
Уважаеми Партньори, считано от 01.12.2017 онлайн поръчки ще може да се пускат само от новия ни сайт. Старият ще остане активен със справочна цел, но поръчки ще се обработват само от новия сайт.
27.10 Пратки - до 15:00 часа
Уважаеми Партньори, във връзка с промяна на условията на куриерските компании, считано от 01.11.2017 поръчки заявени до 15:00 часа се обработват и изпращат от екипът на АРБИКАС същия работен ден. Поръчки направени след посочения час се обработват на следващия работен ден. В случай на корекция на вече заявена поръчка, е необходимо корекцията да бъде направена до 15:00 часа. В противен случай поръчката се обработва следващия ден.Макар и извън нашите задължения, по изключение, пратка заявена след 15:00, но не по-късно от 16 часа, е възможно да тръгне в същия работен ден по наша преценка на натовареността ни.
27.10 ПРОМОЦИЯ
Считано от 01.11.2017 за всяка онлайн поръчка направена от новият ни сайт ще получите допълнителна отстъпка от 5%.
08.08 ПОЛЗВАЙТЕ НОВИЯ НИ САЙТ
Уважаеми Партньори, препоръчваме да правите поръчките си през новия ни сайт - http://new.arbikas.com. Съществува възможност за разлика в цени и отстъпки, както и грешки в наличностите при ползване на стария сайт.
14.02 Предимства при закупуване на техника от АРБИКАС
Когато закупуват машини, нашите клиенти печелят: безплатна доставка за София, безплатни консултации, отстъпки за презареждане и други. Прочетете повече тук
06.10 Aбонаментна поддръжка на офис техника и консумативи
Предимства при абонаментната поддръжка - осигурява Ви по-ниски цени, по-къси срокове, безплатен транспорт и консултации. Вижте примерен договор.

Представяне на фирмата

АРБИКАС е сред водещите фирми в областта на поддръжката на офис техника и доставка на консумативи. Повече от 20 години ние присъстваме активно на пазара печелейки доверието на нашите клиенти и партьори с професионализъм и отговорност.
Компанията е основана през 1992 година като българска частна компания, специализирана в областта на сервизната поддръжка на принтери и копирни машини. Ежедневните ни усилия са насочени към компетентно и надеждно подпомагане на клиентите ни за разрешаване на проблеми с офис техниката и консумативите.
Фирмата осъществява дейността си чрез чудесен екип от над 32 високо квалифицирани млади хора – мениджъри, консултати, сервизни инженери. Широката материална база и наличности на склад ни дават възможност да реагираме бързо във всякакви ситуации. Освен с необходимите специализирани инструменти и апаратура за диагностика и ремонт, сервизът разполага и с богата техническа документация. Високата квалификация и регулярното обучение на служителите гарантира успеха на компанията.
Вътрешнофирмената ни информационна и комуникационна система дава максимална оперативност на екипа, както и достъп на нашите партньори и клиенти до статуса на сервизните им поръчки, ценови листи и наличности. Свързана с базата данни на ежедневно обновяваният ни сайт в интернет, системата носи допълнителна функционалност при поръчки он-лайн.
Предлаганата от нас сервизна поддръжка на офис техника включва както посещение и обслужване по адреси, така и предоставяне на оборотна техника и/или консумативи за времето на ремонт. Друга удобна за нашите клиенти форма на обслужване е абонаментната поддръжка – нашите партньори изцяло поверяват грижите за техниката си, като по този начин печелят както от съкратените срокове за реакция, така и от преференциалните цени за части, консумативи и обслужване.
Разнообразната ни продуктова номенклатура и наличности ни дават възможност да отговорим на почти всички нужди и изисквания на нашите клиенти. Това, съчетано с опита и професионализма на нашите служители, както и обширната тестова база, материални ресурси и специализирана апаратура печелят ежедневно доверието на нашите партньори.
От основаването си и до момента Арбикас запазва и разширява екологичната насоченост в своето развитие. Фирмата изкупува използвани тонер касети и модули, които най-често биват изхвърляни и замърсяват Природата с отровни остатъчни тонери, пластмасови и метални отпадъци. Предлагаме също и изкупуване на стари принтери и копирни машини, като по този начин предпазваме Природата от неподлежащи на разлагане ненужни отпадъци.

Политика по качеството

Връзки на компанията:

Hewlett Packard - Продажба и извънгаранционен сервиз на принтери (лазерни и мастилоструйни), консумативи, многофункционални устройства, лаптопи, скенери и др ...

Canon - Продажба и извънгаранционен сервиз на принтери (лазерни и мастилоструйни), копирни машини, консумативи, многофункционални устройства, скенери и др ...

Xerox - Оторизиран реселър; продажба и извънгаранционен сервиз на принтери, копирни машини, консумативи, многофункционални устройства и др ...

Epson - Продажба и извънгаранционен сервиз на принтери (лазерни, матрични, мастилоструйни), консумативи, скенери, многофункционални устройства и др ...

Lexmark - Продажба и извънгаранционен сервиз на принтери (лазерни, матрични, мастилоструйни), консумативи, многофункционални устройства и др ...

Konica - Minolta - Продажба и извънгаранционен сервиз на принтери, копирни машини, консумативи, многофункционални устройства и др ...

Kyocera - Продажба и извънгаранционен сервиз на принтери, консумативи, многофункционални устройства и др ...

Samsung - Продажба и извънгаранционен сервиз на принтери, многофункционални устройства, консумативи и др ...

Brother - Продажба и извънгаранционен сервиз на принтери (лазерни и мастилоструйни), многофункционални устройства, консумативи и др ...

DELL - Продажба и извънгаранционен сервиз на принтери, многофункционални устройства, консумативи и др ...

Panasonic - Продажба и извънгаранционен сервиз на принтери, многофункционални устройства, факсове, консумативи и др ...

Static control components - директен вносител на тонери, части и компоненти за рециклиращата индустрия ...

Delacamp - директен вносител на тонери, части и компоненти за рециклиращата индустрия ...

Pelikan - директен вносител на тонери - бутилирани и насипни за рециклиращата индустрия ...

Директен вносител на Оригинални /OEM/ и Неоригинални /non OEM, 3-rd party/ резервни части за принтери, копири и многофункционални устройства ...
Fullmark - продажба на ленти за матрични принтери ...
Inktec - продажба на неоргинални мастилници и мастила ...
MGE - продажба на UPS-и ...
Intel - продажба на процесори, дънни платки ...
AMD - продажба на процесори, дънни платки ....
Privileg - продажба на продуктите ...
AOC - продажба на продуктите ...
Foxconn - продажба на продуктите ...


Арбикас предлага сервиз, резервни части (оригинални и неоригинални) и презареждане на консумативите за следните марки принтери, копирни машини, многофункционални устройства и факсове:
Hewlett Packard (HP), Canon, Xerox, Samsung, Lexmark, IBM, Dell, Epson, Kyocera, Panasonic, Konica Minolta, Oki.

Избирайки съвместна работа с екипа на Арбикас Вие избирате професионално отношение, акуратност, оптимални срокове за реакция, опитното мнение на нашите сервизни техници и разумни цени.

 

* Всички споменати запазени марки са притежание на техните съответни собственици и са използвани тук само с описателна цел.